top of page
Palvelut.jpg

Palvelut

COLOUR BOX luo vastavoimaa kiireelle ja uupumiselle taiteen avulla. Colour Boxin Solution Focused Art on oman kasvun menetelmä, jolla on kyky tuoda esiin oma luova äänesi.

COLOUR BOX tarjoaa täydennyskoulutusta kasvatus- ja sosiaalistyön ammattilaisille, elämyksellisiä tapahtumia työyhteisön hyvinvointiin, sekä erilaisia kursseja oman hyvinvointisi tueksi.

COLOUR BOXIN erityisosaamista on myötätunnon ja yhdenvertaisuuden kasvattaminen savitöiden, maalaamisen ja luonnonmateriaalien kautta.

Ymmärrys ihmisen moninaisuutta kohtaan kasvattaa ympärilleen rauhaa. Turvallisempi tila on kaikesta syrjinnästä vapaa alue, joka vahvistaa sinua tulemaan esiin sellaisena kuin olet.

COLOUR BOXIN yhteistyökumppaneita ja asiakkaita ovat muun muassa yritykset, säätiöt, järjestöt ja seurakunnat. 

TUTUSTU ALTA tämänhetkisiin koulutuksiin, kursseihin ja tapahtumiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää sinulle sopivasta kurssikokonaisuudesta. Tervetuloa laittamaan luomisvoimat liikkeelle!

KURSSIT

Matkapaivakirja2.jpg

MATKAPÄIVÄKIRJA - TRAVELDIARY

Lähde tutkimusmatkalle sisimpääsi! Taideterapeuttisella kurssilla luodaan omista tunteista ja elämänkokemuksista visuaalinen matkapäiväkirja, jonka avulla voit löytää parhaat sisäiset nähtävyytesi, nautinnollisimmat pysähdyspaikkasi ja kauneimmat sisäiset ihmeesi.

Tämä on sinulle, joka haluat seikkailla oman kasvun polulla.

Voimakortit.jpg

VALON JA VARJON VOIMAKORTIT

Syleile säröjäsi ja vahvista omia voimapolkujasi voimakorttityöpajassa. Voimakorttityöskentelyssä käymme keskustelua sisimpämme kanssa värein, kuvin ja muodoin. Kurssilla luodaan sekatekniikan menetelmin omat henkilökohtaiset voimakortit (8 kpl) ammentaen niihin sisältöä omista elämänkokemuksista, valoista ja varjoista.

Taidepicnic.jpg

TAIDEPICNIC

Suosittu Colour Boxin Taidepicnic on täällä auttamassa taidenälkääsi! Taidepicnic on sekoitus erilaisia taidesisältöjä ja tekniikoita, jotka vaihtelevat yhteisön toiveiden mukaan hedelmäpiirtämisestä tekstuurimaalaukseen ja nerikomi-savimuotoiluun. Valitse picnickorista itsellesi sopiva taidesisältö tai ota kaikki! Myös yksityistilaisuudet.

KOULUTUKSET JA TYÖHYVINVOINTI

Toolbox3_edited.jpg

TOOLBOX – LUOVUUSTYÖKALUT

Ohjaustyön ammattilaisille ja opiskelijoille suunnattu yhdenvertaisuuskoulutus, josta saat omaan työhösi 3 elämyksellistä luovaa menetelmää, joilla vahvistat inklusiivisuutta ja vaikuttavaa kohtaamista työssäsi. Kurssilla pääset kokeilemaan, miten savityön kautta voi käsitellä kehorauhaa, miten aamiaismurot liittyvät antirasismiin ja miten kukkien kieli puhuu yhdenvertaisuudesta.

Savi.jpg

HYVINVOINTIA SAVIMUOTOILUSTA

Saven kanssa työskentely on koko keholla muovailua ja saven kuuntelua. Savimuotoilu vaikuttaa sekä kehon että mielen hyvinvointiin ja se on parhaita materiaaleja päästää irti levottomuudesta ja kaiken kontrolloimisesta. Rakennamme käsin veistoksen, kukkapullon, hedelmän tai astian. Muotoilulla on kyky siirtää tunteesi, energiasi ja intentiosi saveen, jolloin esineestä tulee oman tarinasi astia.

Moodbox-tyohyvinvointi.jpg

MOODBOX – TYÖHYVINVOINTI

Ohjaustyön ammattilaisille ja opiskelijoille suunnattu koulutus, joka ohjaa vahvistamaan työn ja levon tasapainoa ympäristössä, jossa kiihtyvä rytmi vaikeuttaa työstä palautumista. Kurssilla opit tunnistamaan uupumisen varoitusmerkit ja toimimaan oman hyvinvointisi hyväksi. Pääset kokeilemaan kehotietoisia palautumisen menetelmiä ekspressiivisestä maalaamisesta kukka-asetelmiin.

Tunnelmamuotoilu.jpg

TUNNELMAMUOTOILU

Tunnistatko, kuinka jotkut paikat ja yhteisöt vetävät puoleensa kuin magneetti? Tunnelmamuotoilu on kohtaavan työn ammattilaisille suunnattu koulutus, joka ohjaa rakentamaan vaikuttavaa yhteisöllisyyttä kaikkialle, missä ihmiset kohtaavat. Työ- ja asiakasyhteisö on kuin puutarha: ilman huomiota puutarha kuihtuu. Koulutuksessa perehdytään konkreettisten harjoitusten avulla tunnelmajohtamiseen ja työkaluihin, joilla ohjaat vahvan ja vaikuttavan yhteisön rakentumista.

TAPAHTUMAT

Kehorauhan maailma_edited.jpg

KEHORAUHAN MAAILMA 

Kehorauhan Maailma – utooppinen tila kehorauhalle! Tule loistamaan sellaisena kuin olet! Teemme liikkeellisen matkan Kehorauhan Maailmaan, jossa sinä ja me kaikki olemme juuri sellaisia kuin meidän kuuluukin olla. Lempeää ja radikaalia: myötätunto ja oma kokemuksesi voivat vahvistaa koko maailman kehorauhaa. Tapahtuma tilattavissa.

Luovuusaamu.jpg

LUOVUUSAAMU – CREATIVE COMMUNITY

Luovan alan yrittäjä tai yksinyrittäjä - kaipaatko välillä työyhteisöä ympärillesi ja aikaa omalle luovuudellesi? Luovuusaamu voi olla vastaus kaipuuseesi. Luovuusaamu on sparrailua yhteisen aamupalan äärellä kerran kuukaudessa kuun toisena maanantaina.

ÄITIYDEN MYYTINMURTAJAT

Kohdistuuko sinuun paineita olla täydellinen äiti? Uhrautuva äiti? Aina rauhallinen, tyylikäs ja iloinen äiti? Jos vastasit kyllä, on aika laittaa asiat uuteen järjestykseen! Tule mukaan keskustelemaan äitien taakoista ja kohtuuttomista vaatimuksista sekä kuulemaan rohkeaa puhetta epätäydellisyydestä ja keskeneräisyydestä. Tapahtuma aloitetaan yhteisellä herkuttelulla ja päätetään taakkojen konkreettiseen ravisteluun! Tapahtuma tilattavissa.

Aitiyden myytinmurtajat_edit_edited.jpg

ILMOITTAUTUMINEN

Kaikkiin Colour Boxin koulutuksiin, kursseihin ja tapahtumiin voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen colourboxmirva@gmail.com.

rekisteriseloste

bottom of page