top of page
Palvelut.jpg

Palvelut

COLOUR BOX luo vastavoimaa kiireelle ja uupumiselle taiteen avulla. Colour Boxin Solution Focused Art on oman kasvun menetelmä, jolla on kyky tuoda esiin oma luova äänesi.

COLOUR BOX tarjoaa täydennyskoulutusta kasvatus- ja sosiaalistyön ammattilaisille, elämyksellisiä tapahtumia työyhteisön hyvinvointiin, sekä erilaisia kursseja oman hyvinvointisi tueksi.

COLOUR BOXIN erityisosaamista on myötätunnon ja yhdenvertaisuuden kasvattaminen savitöiden, maalaamisen ja luonnonmateriaalien kautta.

Ymmärrys ihmisen moninaisuutta kohtaan kasvattaa ympärilleen rauhaa. Turvallisempi tila on kaikesta syrjinnästä vapaa alue, joka vahvistaa sinua tulemaan esiin sellaisena kuin olet.

COLOUR BOXIN yhteistyökumppaneita ja asiakkaita ovat muun muassa yritykset, säätiöt, järjestöt ja seurakunnat. 

TUTUSTU ALTA tämänhetkisiin koulutuksiin, kursseihin ja tapahtumiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää sinulle sopivasta kurssikokonaisuudesta. Tervetuloa laittamaan luomisvoimat liikkeelle!

KURSSIT

Savimaalaus.jpg

INTUITIIVINEN SAVIMAALAUS

Haluatko hiljentää tahtia ja uppoutua aistien maailmaan? Muu maailma pysähtyy, kun intuitiivinen savimaalaus vie mukanaan. Omien maalisävyjen sekoittaminen luonnollisista pigmenteistä on savimaalauksen ydin. Maalaaminen on prosessiin antautumista ja irti päästämistä tietystä lopputuloksesta.

Savi laiturilla.jpg

INTUITIIVINEN SAVIMUOTOILU

Saven kanssa työskentely on koko keholla muovailua ja saven kuuntelua. Savi on parhaita materiaaleja päästää irti levottomuudesta ja kontrollista, hyväksyä elämän keskeneräisyys, yrittää uudelleen ja aloittaa alusta. Rakennamme käsin pienen veistoksen, kukkapullon, astian

tai reliefin eli seinätaulun.

Taidepicnic.jpg

TAIDEPICNIC

Colour Boxin Taidepicnic on täällä auttamassa taidenälkääsi! Taidepicnic on sekoitus erilaisia taidesisältöjä ja ihania tunnelmia, jotka vaihtelevat viikoittain. Voit valita savimuotoilua, hedelmäpiirustusta, kynttilöiden valmistusta, intuitiivista savimaalausta tai kukka-asetelmia. Valitse picnickorista itsellesi sopiva taidesisältö tai ota kaikki!

KOULUTUKSET JA TYÖHYVINVOINTI

Savi laiturilla2.png

TOOLBOX – LUOVUUSTYÖKALUT

Ohjaustyön ammattilaisille ja opiskelijoille suunnattu täydennyskoulutus, josta saat käyttöösi 3 elämyksellistä taidemenetelmää, joilla vahvistat inklusiivisuutta ja vaikuttavaa kohtaamista työssäsi. Kurssilla pääset kokeilemaan, miten savityön kautta voi käsitellä kehorauhaa, miten aamiaismurot liittyvät antirasismiin ja miten kukkien kieli puhuu yhdenvertaisuudesta.

Työhyvinvointi2.png

TYÖHYVINVOINTI JA YKSITYISTILAISUUS

Colour Boxin luova tila on levähdyspaikka hektisen työarjen keskellä. Työhyvinvointipäivässä pääset kokeilemaan kehotietoisia taidemenetelmiä, jotka vaikuttavat sekä kehon että mielen hyvinvointiin. Hääpäivä tai pikkujoulut tulossa? Järjestä yksityistilaisuus luovassa tilassa!

TAPAHTUMAT

Kehorauhan maailma_edited.jpg

KEHORAUHAN MAAILMA 

Kehorauhan Maailma – utooppinen tila tanssille ja kehorauhalle! Tule loistamaan sellaisena kuin olet! Teemme liikkeellisen matkan Kehorauhan Maailmaan, jossa sinä ja me kaikki olemme juuri sellaisia kuin meidän kuuluukin olla. Lempeää ja radikaalia: myötätunto ja oma kokemuksesi voivat vahvistaa koko maailman kehorauhaa.

Colourbox taidetila.png

LUOVUUSAAMU – CREATIVE COMMUNITY

Luovan alan yrittäjä tai yksinyrittäjä - kaipaatko välillä työyhteisöä ympärillesi ja aikaa omalle luovuudellesi? Luovuusaamu voi olla vastaus kaipuuseesi. Luovuusaamu on sparrailua yhteisen aamupalan äärellä kerran kuukaudessa kuun viimeisenä maanantaina.

ÄITIYDEN MYYTINMURTAJAT

Kohdistuuko sinuun paineita olla täydellinen äiti? Uhrautuva äiti? Aina rauhallinen, tyylikäs ja iloinen äiti? Jos vastasit kyllä, on aika laittaa asiat uuteen järjestykseen! Tule mukaan keskustelemaan äitien taakoista ja kohtuuttomista vaatimuksista sekä kuulemaan rohkeaa puhetta epätäydellisyydestä ja keskeneräisyydestä. Tapahtuma aloitetaan yhteisellä herkuttelulla ja päätetään taakkojen konkreettiseen ravisteluun!

Aitiyden myytinmurtajat_edit_edited.jpg

ILMOITTAUTUMINEN

Kaikkiin Colour Boxin koulutuksiin, kursseihin ja tapahtumiin voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen colourboxmirva@gmail.com.

rekisteriseloste

bottom of page