top of page
Luovat menetelmat hedelmat1_edited_edited.jpg

Palvelut

Pysähdy ja mieti, mitä ihminen kaipaa ehkä kaikkein eniten perustarpeittensa jälkeen? Kunnioitusta, rakkautta, yhteyttä? Kun yhteys toimii, ihminen voi hyvin. Koska elämä on jatkuvaa muutosta, yhteys katkeilee ja etsimme tasapainoa jatkuvasti. Balanssin löytäminen on yhteyden vahvistamista oman itsen, perheenjäsenten, työyhteisön ja ympäristön kanssa. Hyvät kommunikaatio- ja kuuntelutaidot luovat yhteyksiä ja vahvistavat rauhanomaisempaa yhteiselämää ja yhteistyötä ihmisten välillä. Colour Box on luotu rakkaudesta ihmisen moninaisuutta kohtaan ja sen suurimpana missiona on vahvistaa yhteyksiä, jotta rauhanomaisempi yhteiselämä voisi toteutua.

COLOUR BOXIN erityisosaamista ovat luovat menetelmät ja arvokasvatus: myötätunnon ja oikeudenmukaisuuden kasvattaminen taiteen eri menetelmillä. Ihmisen moninaisuus eli diversiteetti on Colour Boxin vuorovaikutustaitojen ja arvostavan kohtaamisen ytimessä. Colour Box tarjoaa koulutuksia, kursseja ja tapahtumia lapsiperheiden vanhemmille sekä kohtaamistyön ammattilaisille, erityisesti kasvatus- ja sosiaalityön ammattilaisille. Colour Boxin yhteistyökumppaneita ja asiakkaita ovat muun muassa säätiöt, järjestöt ja seurakunnat. 

COLOUR BOX LUO keitaan arjen keskelle. Jotta voisimme kuulla muita, meillä tulee ensin olla tilaa kuunnella itseä - tämä pätee niin perheessä kuin työympäristössä. Koulutukset aloitetaan aina levosta, sillä rentous lisää tutkitusti aistiherkkyyttä, joka auttaa saamaan paremman yhteyden omiin tunteisiin, tarpeisiin, kokemuksiin ja oivalluksiin. Koulutuksissa etsitään yhdessä parhaita käytäntöjä ja ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin dialogisen keskustelun ja luovan tekemisen avulla. Sinut haastetaan boxin ulkopuolelle, josta usein löytyvät luovimmat ratkaisut niin ristiriitatilanteisiin kuin muutostarpeisiin. 

TUTUSTU ALTA tämänhetkisiin koulutuksiin, kursseihin ja tapahtumiin. Kurssikokonaisuus voidaan räätälöidä myös sinun tai teidän omiin tarpeisiinne. Colour Boxin palveluilla voit tukea myös työtiimisi hyvinvointia, työyhteisön yhteisiä arvoja ja vahvistaa toimivaa kommunikaatiota ihmisten välillä. Palveluita on tilattavissa myös työyhteisön työhyvinvointipäiviin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

KURSSIT

Välineitä neliö.jpg

VOIMAKUVAT

Voimakuvista voimaa arkeen - anna kuvien hoitaa ja värien ravita. Ota aikaa itsellesi, muovaa savea, maalaa, päästä irti ja rentoudu 8 x taideterapia kurssilla. Työskentely pohjautuu ratkaisukeskeisen kuvataideterapian menetelmiin ja keskittyy erityisesti oman kehosuhteen tarkasteluun ja itsemyötätunnon vahvistamiseen.

Metsämanifesti huuto nelio.jpg

ÄITIEN RAIVORYHMÄ

Äitien raivoryhmä on täällä! Tule purkamaan paineita, huutamaan luvan kanssa, ilmaisemaan pidäteltyä ja jakamaan muiden äitien kanssa vanhemmuuden padottua kuormaa. Luvassa irti päästelyä, hiiltä ja savea, raivodisco ja paljon samaistuttavaa.

Colour Box liidut2_muok.jpg

TOIMIVA PERHE

Haastavia tilanteita perhearjessa? Kurssi antaa käytännön työkaluja toimia hankalissa tilanteissa lapsen ja nuoren kanssa. Kurssilla harjoitellaan ratkaisemaan ristiriitatilanteita, vahvistetaan kuuntelutaitoja, löydetään tapoja luopua kiristämisen, uhkailun tai lahjonnan tavoista sekä vahvistetaan koko perheen luottamuksellista suhdetta. Kurssi sopii vanhemmille sekä kasvatusalan ammattilaisille.

KOULUTUKSET JA TYÖHYVINVOINTI

Aistit savi 2_nelio.jpg

TOOLBOX – LUOVUUSTYÖKALUT

Kohtaamistyön ammattilaisille suunnattu koulutus, jossa pääset latautumaan Colour Boxin keitaalle luovuuden ääreen. Koulutus käsittelee ihmisoikeuksiin liittyviä arvoja ja teemoja, jotka kietoutuvat valittuihin luoviin menetelmiin. Koulutus antaa inspiraatioita, ideoita ja konkreettisia työvälineitä omaan työhösi asiakaskohtaamisissa esim. kasvatus- ja sosiaalialalla. 

20220807_124558_edited_edited.jpg

LUOVA TYÖHYVINVOINTI

The Art of Communication. Työhyvinvointi liittyy vahvasti kuulluksi ja kohdatuksi tulemiseen eli hyviin kommunikaatiotaitoihin työyhteisössä. Colour Boxin Luova työhyvinvointi keskittyy pehmeisiin taitoihin (Soft Skills), jotka ovat ihmisen henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia ja joiden avulla voi olla vuorovaikutuksessa tehokkaasti ja harmonisesti muiden ihmisten kanssa. Colour Box luo yhtä aikaa rentouttavan ja innostavan tilan hyvinvoinnin tueksi.

TAPAHTUMAT

Kehorauhan maailma_edited.jpg

KEHORAUHAN MAAILMA 

Kehorauhan Maailma – utooppinen tila tanssille ja kehorauhalle! Tule loistamaan sellaisena kuin olet! Teemme liikkeellisen matkan Kehorauhan Maailmaan, jossa sinä ja me kaikki olemme juuri sellaisia kuin meidän kuuluukin olla. Lempeää ja radikaalia: myötätunto ja oma kokemuksesi voivat vahvistaa koko maailman kehorauhaa.

Metsämanifesti sumaja kropattu_3.jpg

LEMPEÄ AKTIVISMI

Lempeän aktivismin tapahtumat kokoavat yhteen muutoksentekijöitä. Colour Box järjestää erilaisia lempeän aktivismin tapahtumia, joissa pääset osallistumaan esityksellisiin työpajoihin yhteiskunnallisista aiheista. Lempeä aktivismi on sammalgraffiteja, siemenpommeja, kaupunkitilan valtaamista kukilla ja kehoilla sekä moninaisten kehojen juhlaa yllättävissä paikoissa.

ÄITIYDEN MYYTINMURTAJAT

Kohdistuuko sinuun paineita olla täydellinen äiti? Uhrautuva äiti? Aina rauhallinen, tyylikäs ja iloinen äiti? Jos vastasit kyllä, on aika laittaa asiat uuteen järjestykseen! Tule mukaan keskustelemaan äitien taakoista ja kohtuuttomista vaatimuksista sekä kuulemaan rohkeaa puhetta epätäydellisyydestä ja keskeneräisyydestä. Tapahtuma aloitetaan yhteisellä herkuttelulla ja päätetään taakkojen konkreettiseen ravisteluun!

Aitiyden myytinmurtajat_edit_edited.jpg

ILMOITTAUTUMINEN

Kaikkiin Colour Boxin koulutuksiin, kursseihin ja tapahtumiin voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen colourboxmirva@gmail.com.

rekisteriseloste

bottom of page