top of page
FB_IMG_1650254775003_edited.jpg

Tarina

Colour Boxin perustaja Mirva Keski-Vähälä on toiminut lapsi- ja perhetyössä perhetyön johtajana ja perhetyöntekijänä, tanssitaiteen kentällä tanssijana ja koreografina sekä tanssin ja luovien menetelmien opettajana jo 20 vuoden ajan. Hän on Ratkaisukeskeisen kuvataideterapian ohjaaja, Toimiva perhe -kouluttaja, Vanhemmuusvalmentaja ja Turvallisemman tilan asiantuntija. Colour Box kehittää palveluita, joissa yhdistyvät ammatillinen asiantuntijuus ja henkilökohtainen intohimo ihmisoikeustyötä ja taidetta kohtaan.

"TAIDE ON AINA OLLUT vahvin välineeni jäsentää maailmaa. Taiteen eri ilmaisumuodot ja taideterapia ovat auttaneet elämäni vaikeina hetkinä ja toimineet dialogin välineenä maailman ja itseni välillä. Colour Boxiin olen pakannut kokemukseni sekä taiteen että sosiaalityön ammattikentältä. Colour Box tapahtuu yhtä aikaa laatikon sisällä ja sen ulkopuolella sisältäen syvän kokemustiedon ja haastaen normien ulkopuolelle.

HALUAN TEHDÄ merkityksellistä työtä, jonka keskiössä ovat ihmisoikeudet, yhdenvertaisuus ja ymmärrys ihmisen moninaisuutta kohtaan. Tavoitteeni on vaikuttaa monikulttuurisen yhteiskunnan toteutumiseen sekä sukupuolen ja sukupuolen ilmaisun moniperustaisen syrjinnän ehkäisemiseen ja vähentämiseen.

KOSKA IHMINEN ON kokonaisvaltainen olento, pelkkä puhuminen tai tiedon kaataminen ei riitä. Colour Box on vastaukseni kokonaisvaltaiseen käsittämiseen virkistymisen, inspiroitumisen ja dialogin kautta. Ei tarvitse olla taiteellinen ollakseen luova. Luovien menetelmien kautta arvot kuten syrjimättömyys ja yhdenvertaisuus voivat juurtua ihmisen kokemusmaailmaan."

Lue lisää Colour Boxin toiminnasta. Tutustu turvallisemman tilan ohjeistukseen.

Anchor 1 Palautteet

"Yhteistyö Colour Boxin kanssa on tuonut toimintaamme uusia työkaluja, näkökulmia ja sisältöjä. Colour Boxin toteuttamat sisällöt antavat paljon paitsi yhteisölle myös koko tiimille. Lisäksi yhteistyö Colour Boxin kanssa on laajentanut ymmärrystämme kohtaamistyöstä, vuorovaikutuksesta ja inklusiivisuudesta. Colour Boxin luovat menetelmät innostavat kerta toisensa jälkeen myös haastavien aiheiden äärelle."

Tiina-Maija Toivola, toimitusjohtaja, ME-SÄÄTIÖ

Yhteistyökumppaneiden kertomaa

Työhyvinvointi.jpg
bottom of page